Conditii de utilizare

www.NEFSERVICE.ro este un site de prezentare al companiei NEF Service SRL.


Politica de securitate a datelor

NEF Service SRL nu comercializeaza adresele de email sau datele oferite de membrii inscrisi.

NEF Service SRL nu divulga adresele, telefoanele sau orice alte date personale catre terte parti, cu exceptia cazurilor extreme cerute de legislatia in vigoare.

Copyright

Toate textele, imaginile, sunetele, sau orice alt continut al site-ului www.nefservice.ro sunt proprietatea NEF Service SRL.

Proprietatea asupra continutului. Tot continutul site-ului www.nefservice.ro, incluzand, dar nelimitindu-se la texte, imagini grafice, sunete, muzica, fisiere video etc. sunt protejate prin legea copyright-ului, legea proprietatii intelectuale, dar si alte legi sau ordine care privesc dreptul de autor, dreptul la proprietate etc. Puteti face o singura copie a continutului pe un mediu magnetic (ex., hard disk sau floppy disk) si o singura copie tiparita, doar cu scopul uzului personal, excluzand comercializarea. Nu puteti copia, transmite, modifica, reproduce, republica, incarca pe Internet sau distribui nici o parte a continutului site-ului www.nefservice.ro. Pentru oricare dintre situatiile de mai sus este necesar acordul scris al reprezentantilor NEF Service SRL.

Limitarea Responsabilitatilor

NEF Service SRL nu garanteaza acuratetea, totalitatea, corectitudinea, temporizarea sau fezabilitatea continutului prezentat. NEF Service SRL nu raspunde pentru defectiunile, intreruperile sau erorile soft-urilor utilizate.

Fiind de acord sa utilizati sistemul NEF Service SRL, sunteti de acord sa va asumati riscul pentru orice continut descarcat sau obtinut prin sistemul NEF Service SRL - este o initiativa care va apartine si sunteti unic raspunzator pentru daunele sau pierderile suferite de computerul dumneavoastra ca urmare a utilizarii continutului respectiv. Sunteti de acord ca NEF Service SRL nu raspunde de continuturile ilegale, ofensive, obscene, defaimatoare, care aduc daune si care limiteaza drepturile altor persoane, incluzand proprietatea intelectuala.

Note generale

Termenii si conditiile de utilizare se afla sub incidenta legilor din Romania. Orice alte drepturi care nu au fost exprimate aici sunt aplicabile prin legislatia in vigoare

Adresa:
Bvd. Laminorului, nr.47, Sector 1, Bucuresti
Tel.:
0372.739.536
Fax:
021.667.6699
E-mail: office@nefservice.ro
Prima Pagina|Referinte|Portofoliu| Utilaje|Sitemap|Conditii de utilizare|Colaborari|Contact

EXCAVATIITERASAMENTEBALASTIERADEMOLARIREABILITARE CAI FERATE,DRUMURI SI PODURI

TRANSPORT AGREGATESPRAITUIRE - SPRIJINIRE METALICAINCHIRIERE UTILAJE PENTRU CONSTRUCTII

© 2009 Nef Service SRL